Jeansi Silvian Heach relaxed cu talia inalta din denim de bumbac Marvol MPY8-SJD009_55J

Perfecti pentru orice ocazie acesti Jeansi albastru deschis Silvian Heach relaxed cu talia inalta din denim de bumbac Marvol se vor potrivi perfect siluetei talei oferindu-ti un aspect stilat.

VEZI PRET

Inspira-te din colectia sezonului ce cuprinde blugi dama albastru deschis Silvian Heach relaxed online in culori trendy si alege modelul care te va face sa arati impecabil.

Descriere produs Jeansi albastru deschis Silvian Heach relaxed cu talia inalta din denim de bumbac Marvol cu comanda online

Jeans albastru deschis relaxed marca Silvian Heach – Jeansi Marvol cu talie inalta de dama. Dimensiunile disponibile sunt cele ale producatorul italian, raportate la dimensiunile europene standard. Marimea comandata poate diferi fata de cea inscriptionata pe eticheta (IT 38 / XXS EU XS). Pentru a fi sigur, va rugam sa consultati tabelul cu marimi. – Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. – Relaxed fit. – Modelul are buzunare oblice. – Talia inaltata. – Incheiere cu nasture si fermoar.

Categorie: Jeans Silvian Heach relaxed originali
Id Produs: MPY8-SJD009_55J

Astfel de jeans albastru deschis cu talie inalta Silvian Heach din material de denim sunt de nelipsit din garderoba unei femei cochete. Oricare ar fi stilul vestimentar favorit, clasic sau elegant, casual ori office, o pereche de jeans Silvian Heach relaxed originali va fi foarte usor de asortat cu restul tinutei.

Opteaza pentru jeans relaxed Silvian Heach online si ai avantajul livrarii rapide a comenzii la tine acasa. Croiala in trend a blugilor Silvian Heach pentru femei reuseste sa puna in valoare frumusetea unica a corpului tau.

Magazin: answear.ro


S-ar putea sa te intereseze si: